de AankoopManagerTel: 070-7113211
Mail: info@deaankoopmanager.nl

Welkom bij de VerkoopManager

Wilt u een woning verkopen? Of u wilt graag uw woning in de verkoop plaatsen?

In beide gevallen bent u bij de VerkoopManager aan het juiste adres! Wij kunnen onze klanten uitstekend te woord staan in het Engels en Nederlands. Onze werkwijze is op basis van no-cure-no-pay, tenzij anders overeengekomen.

Wij zijn een jong en persoonlijk bemiddelingskantoor, voornamelijk actief in de Randstad. Wij houden ons alleen bezig met het bemiddelen van huurwoningen en alles wat hiermee verband houdt.

de VerkoopManager staat garant voor heldere communicatie, maatwerk en een optimale, snelle service. Anders dan elke andere makelaar; zijn wij een heuse intermediair.

Wij nodigen u uit om uw wensen aan ons kenbaar te maken middels het contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. We zien uw bericht met interesse tegemoet!

Koen Reijnierse
de VerkoopManager

Modern Real Estate & Old-fashioned service!

Leiden: Tel: +31 (0)71 7113211

Den Haag: Tel: +31 (0)70 7113211

Email: info@deverkoopmanager.com

Modern Real Estate & Old-fashioned service!

.quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab.active, .quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab:hover { background-color: #01499a; border-color: #01499a; } .quick-search .block .forms .form-container:before, .quick-search .block .forms .form-container:after { background-color: #01499a; } .slogan, .home-page .main .bottom .left .slogan-menu { color: #01499a; } .home-page .main .top h2 { color: #01499a; } .property-page header { background-color: #01499a; }